ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА - Бондаренко, Г. Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті аналізуються поняття «професійної компетентності соціального педагога» в сучасних вітчизняних та зарубіжних дослідженнях. Розкриваються особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців. Впроваджується компетентнісний підхід у систему професійної підготовки соціальних педагогів під час вивчення фахової навчальної дисципліни «Соціально-педагогічна робота в закладах освіти».