СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З КЛАСНИМ КОЛЕКТИВОМ, У ЯКОМУ НАВЧАЄТЬСЯ ДИТИНА З ОСОБЛИВОСТЯМИ ПСИХОФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ - Першко, Г. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті розглянуто особливості роботи соціального педагога з класним колективом загальноосвітнього навчального закладу, в якому навчається дитина з особливостями психофізичного розвитку. Подано характеристику індивідуальних особливостей різних груп дітей, які мають порушення психофізичного розвитку.