ГРОМАДЯНСЬКЕ ВИХОВАННЯ ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Гнатенко, С.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ГРОМАДЯНСЬКЕ ВИХОВАННЯ ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ