ПСИХОЛОГІСТИКА: КОНТУРИ РОЗДІЛУ. ТЕОРИТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ОБРАЗУ МИСЛЕННЯ ПСИХОЛОГА-ДОСЛІДНИКА - Коваленко, В.О.; Коваленко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ПСИХОЛОГІСТИКА: КОНТУРИ РОЗДІЛУ. ТЕОРИТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ОБРАЗУ МИСЛЕННЯ ПСИХОЛОГА-ДОСЛІДНИКА