ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПЕДАГОГІЧНОЇ ЕМПАТЇЇ НА ФОРМУВАННЯ СИНДРОМУ «ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ» - Спіцина, Л.В.; Долгополова, І.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПЕДАГОГІЧНОЇ ЕМПАТЇЇ НА ФОРМУВАННЯ СИНДРОМУ «ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ»