СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ - Сущенко, Л.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ