ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА В ПРОЦЕСІ ВУЗІВСЬКОГО НАВЧАННЯ - Пащенко, С.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена проблемі формування професійної культури соціального педагога в умовах сучасної вищої школи. Розроблено модель, проаналізовано і систематизовано компоненти змісту професійної культури і професійної діяльності соціального педагога.