ПРОБЛЕМИ РОЗРОБКИ МЕТОДИК ДІАГНОСТУВАННЯ НАУЧУВАНОСТІ - Почерніна, О.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті розглянуто основні аспекти діагностування научуваності, різні підходи до вирішення питань розробки методик діагностування научуваності, проблему впливу научуваності на людину.