СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ КОНТЕКСТ ҐЕНДЕРНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті подано результати дослідження соціально-педагогічного контексту самореалізації студентської молоді, дано оцінку ґендерних аспектів вищої освіти України. Дослідження базується на аналізі офіційних даних ґендерної статистики і результатів вибіркових обстежень, наукової літератури з ґендерної проблематики.