ПАРАМЕТРИ АНАЛІЗУ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ (НА МАТЕРІАЛІ АНТИЧНОСТІ ТА СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ) - Дергач, М.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті шляхом застосування системно-функціонального аналізу періоду Античності та Середньовіччя обґрунтовуються параметри оцінювання театрального мистецтва, як засобу формування особистості.