АКМЕОЛОГІЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ФІЗИКИ ДО КОМПЛЕКСНОГО ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРА В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Іваницький, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Розглядаються аспекти акмеологічної підготовки майбутнього вчителя до застосування комп’ютера у навчальному процесі з фізики: етапи цієї підготовки, аналіз комп’ютерних програм, розробка сценарію програми та моделювання її застосування в навчальному процесі з фізики.