ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРСЬКОГО ФАХУ: ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ - Небуну, Ю.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті здійснено історичний аналіз становлення концертмейстерського мистецтва, виявляється структура і зміст дисципліни «концертмейстерський клас», у рамках якої проходить підготовка сучасних концертмейстерів.