ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МЕДИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ В УМОВАХ КЛАСИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Шевченко, Н.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті висвітлені особливості підготовки фахівців, що спеціалізуються як “Медичні психологи” в умовах класичного університету. Наголошено на тому, що формування професійної свідомості є основою сучасної системи фахової підготовки.