ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТИ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ - Волярська, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті розглянуто сучасні проблеми навчання й освіти дітей з особливими потребами. Приділена особлива увага формуванню освітнього середовища для розвитку такої категорії населення й обґрунтовані етапи його педагогічного проектування.