АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ І КРИТЕРІЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В КОНТЕКСТІ МІЖНАРОДНИХ ДОКУМЕНТІВ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті подано результати аналізу ситуації ґендерної рівності в Україні, сформульовано актуальні завдання та критерії соціалізації студентської молоді в контексті міжнародних документів з проблем ґендерної рівності та демократії, подолання дискримінації і насильства.