АНАЛІЗ КОНЦЕПЦІЙ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ШКОЛЯРІВ У НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ КОНЦЕПЦІЯХ ПЕДАГОГІВ-ХОРЕОГРАФІВ ХХ СТ. - Гончаренко, Ю.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті аналізуються концепції та методики провідних педагогів-хореографів щодо організації хореографічної діяльності учнів у системі шкільної та позашкільної освіти.