ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ ВИКЛАДАЧА І СТУДЕНТА В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОНФЛІКТІ - Козич, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті йдеться про особливості і причини конфліктної взаємодії між викладачем та студентом. Розглянуто конфлікт у галузі педагогічних стосунків, який у багатьох аспектах відрізняється від загальноприйнятого конфлікту. Наведені деякі основні тенденції у визначенні джерел педагогічних конфліктів у ВНЗі і їхня типологія.