ДІАГНОСТУВАННЯ СФОРМОВАНОСТІ МАТЕМАТИЧНОГО СВІТОГЛЯДУ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Лодатко, Є.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті аналізується вивченість питання в педагогічній літературі, розглядаються напрями діагностування, описується його методика і наводиться зміст комплексного тесту сформованості математичного світогляду у вчителя початкових класів.