НАУКОВИЙ АНАЛІЗ СУЧАСНИМИ ВЧЕНИМИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ОСВІТИ І ВИХОВАННЯ В УКРАЇНІ - Марушкевич, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті розкрито суть наукового аналізу сучасними вченими розвитку національної освіти і виховання в Україні.