ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ У КУРСАНТІВ ВНЗ МВС УКРАЇНИ - Радомський, І.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті висвітлюється питання впровадження соціально-психологічних тренінгів у процес формування культури професійного спілкування курсантів вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України.