ЗМІСТ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ У ФОРМУВАННІ ЇХНЬОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ - Саунова, Ю.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті розкривається зміст та структура екологічної підготовки майбутніх вчителів біології у формуванні їхньої екологічної свідомості.