ДО ПИТАННЯ СУБ’ЄКТ-СУБ’ЄКТНОЇ ВЗАЄМОДІЇ В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ - Бутенко, Г.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкрита позитивна роль спілкування, що забезпечує зворотній зв’язок від вчителя до учнів, який допомагає стежити за ходом засвоєння компетентностей кожного учня з метою своєчасного внесення коректив.