ДОМАШНЯ ОСВІТА В США: ІСТОРИКО-РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ - Лещенко, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглянуто особливості розвитку явища домашньої освіти в умовах американського освітнього простору, наведено дані про рівень педагогічної компетентності батьків домашніх учнів.