ПРОБЛЕМИ ГУМАНІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ МЕНЕДЖЕРА-ЕКОНОМІСТА В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Опольська, М.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті йдеться про необхідність формування гуманістичної спрямованості студентів, майбутніх менеджерів-економістів, у період їхнього професійного становлення. Наявність гуманістичних рис особистості студента є одним з компонентів успіху в майбутній професійній діяльності.