НАУКОВА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ СУТНОСТІ МУЗИЧНО- ЕСТЕТИЧНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ - Пономарьова, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття розглядає проблему наукової інтерпретації сутності музично-естетичних орієнтацій особистості, дозволяє виділити основні підходи до наукового осмислення музично- естетичних орієнтацій майбутніх учителів у системі їхньої професійно-педагогічної підготовки.