СКЛАДОВІ СТРУКТУРИ І ЗМІСТУ ПОНЯТЬ “КОМПЕТЕНЦІЇ І СТРАТЕГІЇ” В КОНТЕКСТІ “ЗАГАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ У МОВНІЙ ОСВІТІ: ВИВЧЕННЯ, ВИКЛАДАННЯ, ОЦІНЮВАННЯ” - Ружин, К.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена аналізу змісту понять “компетенція”, “комунікативна компетенція”, “стратегії” і їхня структура в контексті загальноєвропейських рекомендацій у мовній освіті: вивчення, викладання, оцінювання.