ДОСЛІДЖЕННЯ КАЗКИ В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОНТЕКСТІ - Філь, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті подається аналіз дослідження казки в педагогічному аспекті. Дослідження проводиться із застосуванням принципу історизму, враховуючи сучасний контекст використання поняття казкотерапія в педагогіці та психології.