ГУМАНІСТИЧНІ ЦІННІСНІ ОРІЄНТАЦІЇ ЯК ОСОБИСТІСНІ СКЛАДОВІ МОДЕЛІ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Александрова, О.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття розглядає гуманістичні ціннісні орієнтації, що зумовлюють особистісні складові оновленої моделі професіоналізму майбутнього вчителя.