ОВОЛОДІННЯ МАЙБУТНІМИ ВЧИТЕЛЯМИ МУЗИКИ ОСНОВНИМИ ФОРМАМИ СПІЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ШКОЛЯРІВ - Борисенко, Т.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті запропоновані форми організації творчої спільної діяльності школярів на уроках музики під час вивчення музичної грамоти, хорового співу, слухання музики, при виконанні творчих завдань.