РОЛЬ І МІСЦЕ ЗАСТОСУВАННЯ НАУКОВИХ МЕТОДІВ У ДИДАКТИЦІ ФІЗИКИ - Бєльчев, П.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті викладені концептуальні положення методології дидактики фізики, застосування наукових методів у процесі навчання фізики.