СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО СТУДЕНТСЬКОЇ ГРОМАДИ - Веретенко, Т.Г.; Шеїна, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У роботі розглядаються вектори соціального партнерства студентської громади, такі як місто, державні інститути, церква, громадські організації тощо. Матеріал розглядається синхронно та діахронно.