МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ - Марченко, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У пропонованій статті аналізуються теоретичні підходи вітчизняних і зарубіжних науковців до організації моніторингових досліджень якості системи педагогічної освіти.