ІНТЕГРАЦІЯ СТУДЕНТІВ РІЗНОЇ ІНВАЛІДНОСТІ В ОСВІТУ - Міщик, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена проблемі інтеграції в освітній простір та соціалізації в умовах вищого навчального закладу студентської молоді із різними інвалідностями. В основу праці покладено досвід роботи Запорізького національного університету.