СФЕРИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У НІМЕЧЧИНІ - Пришляк, О.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті охарактеризовано основні напрями і сфери професійної діяльності соціальних педагогів у Німеччині. На основі аналізу зарубіжного досвіду розкрито можливі шляхи розширення сфер і напрямків соціально-педагогічної діяльності в Україні.