ПРОЦЕС ВИХОВАННЯ ІНТЕРЕСУ ДО ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ В СТУДЕНТІВ АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЗАСОБАМИ МІЖКУЛЬТУРНИХ КОМУНІКАЦІЙ - Тупченко, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена проблемі організації процесу формування інтересу до мистецтва в студентів аграрного університету. Дослідження проводилося в ході вивчення студентами англійської мови шляхом систематичного використання творів образотворчого мистецтва як засобу формування навичок міжкультурної комунікації.