ЕТАПИ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ПСИХОЛОГО- ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В ЗАПОРІЗЬКОМУ РЕҐІОНІ - Пономаренко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена 15-річчю заснування факультету соціальної педагогіки та психології, а також розвитку системи підготовки психолого-педагогічних кадрів у Запорізькому національному університеті.