ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ, НАУКОВЦІ, КОЛЕГИ! - Тимченко, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Наукова спільнота Запорізького національного університету презентує ювілейний випуск збірки “Вісник Запорізького національного університету” за фахом педагогічні науки, присвяченого 15-річчю з дня заснування факультету соціальної педагогіки і психології.