ШАНОВНІ КОЛЕГИ, СТУДЕНТИ! - Міщик, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
П’ятнадцять років – це не такий великий термін для науки та практики, але все ж таки і не малий. П’ятнадцятирічний шлях розвитку факультету соціальної педагогіки та психології Запорізького національного університету був не простим, бо це був період становлення і наукового пошуку, динамічного поступу і зростання. На мій погляд, погляд першого декана факультету, настав час, коли варто озирнутися назад, проаналізувати пройдений шлях, подивитися, чого ми досягли, якими є наші успіхи, виявити допущені помилки, оцінити нашу роботу в цілому. Це важливо, перш за все, для визначення перспектив нашого розвитку.