ОПТИМІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ - Архипова, С.П.; Майборода, Г.Я. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті аналізується питання щодо оптимальної організації навчання соціальних педагогів в умовах трансформування освітнього простору України відповідно до вимог Болонської декларації. Розглідяються концептуальні ідеї підготовки фахівців соціальної сфери, завдання, що постають перед вишами, та інші проблеми.