СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРІВ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ РІЗНОГО ТИПУ - Безпалько, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті представлені результати опитування директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді різних реґіонів України, проаналізовано особливості соціально- педагогічної роботи цих служб у сільських та міських територіальних громадах.