ПЕДАГОГІЧНА ПІДТРИМКА ЯК СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Визначено сутність і особливості педагогічної підтримки як соціально педагогічного механізму формування ґендерної рівності студентської молоді. Розкриваються й обґрунтовуються соціально-педагогічні механізми формування ґендерної рівності студентської молоді в умовах соціальної взаємодії „факультет – громадська організація”.