СИНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД У ХУДОЖНЬО- ЕСТЕТИЧНОМУ ВИХОВАННІ - Горбатих, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Останнім часом здійснюються спроби розповсюджувати синергетичний підхід у художньо- естетичному вихованні. Оскільки робляться поки що перші кроки у застосуванні системно- синергетичних ідей у вивченні проблем художньо-естетичного виховання, то цей процес супроводжується рядом труднощів. У статті розкривається значення застосування синергетичного підходу у художньо-естетичному вихованні.