СОЦІАЛІЗАЦІЯ ДІТЕЙ ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ В УМОВАХ ПРИТУЛКУ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ - Доля, І.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена проблемі соціалізації дітей-сиріт підліткового віку в умовах притулку для неповнолітніх. У статті розглянуті причини порушення соціалізації дітей підліткового віку в умовах притулку для неповнолітніх та визначені шляхи подолання її порушень. Аналізується роль різних фахівців у соціалізації підлітків у притулку та визначаються напрямки роботи соціального педагога у вирішенні цієї проблеми.