ІЗ ДОСВІДУ РОБОТИ З НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ - Локарєва, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті подається аналіз досвіду надання освітніх послуг психологічного профілю для різних категорій населення у Центрі освітньої діяльності факультету соціальної педагогіки та психології. Автори висвітлюють напрацьований досвід надання освітніх послуг з метою соціальної підтримки молоді, яка стоїть перед вибором свого життєвого шляху, розкривають зміст напрямків роботи, яка здійснюється педагогічним колективом факультету соціальної педагогіки і психології Запорізького національного університету.