ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ У КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ - Пащенко, С.Ю.; Романенкова, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглянуто основні положення та особливості впровадження у навчально-виховний процес вищої школи України інноваційних освітніх програм підготовки Європейських бакалаврів та магістрів за спеціальністю «Європейські перспективи соціального включення» (на основі досвіду факультету соціальної педагогіки і психології Запорізького національного університету).