ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ І ПРОФЕСІЙНОГО ВІДБОРУ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Поліщук, В.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкрито теоретичні підходи щодо трактування суті допрофесійної підготовки і професійного відбору майбутніх соціальних педагогів. Узагальнено можливі підходи і способи до вирішення даного питання. Обґрунтовано доцільність багатоваріантного підходу до вирішення даної соціально-педагогічної проблеми.