ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИКЛАДАННІ КУРСУ «ІНФОРМАТИКА І КОМП’ЮТЕРНА ТЕХНІКА» ДЛЯ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - Пшенична, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються питання та деякі аспекти організації модульно-рейтингової системи навчання при викладанні дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніки». Проведено аналіз навчання студентів протягом семестру та результатів іспиту.