ДОСЛІДЖЕННЯ МОТИВАЦІЙНИХ УСТАНОВОК ТА СОЦІАЛЬНИХ ОЧІКУВАНЬ АБІТУРІЄНТІВ В СИСТЕМІ КОМУНІКАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Спіцина, Л.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена дослідженню мотиваційних установок та соціальних очікувань абітурієнтів у виборі вищого навчального закладу і спеціальності на ринку освітніх послуг. Виявлення закономірностей прояву факторів вибору спеціальності і ВНЗ дає можливість оптимізувати й досягти більшої ефективності профорієнтаційної і маркетингової діяльності вищого навчального закладу через впровадження системи комунікаційного менеджменту.