ВИХОВАННЯ ЯК ТЕРАПІЯ У АНТРОПОСОФСЬКІЙ КОНЦЕПЦІЇ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ - Федій, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті вивчається терапевтичний контекст соціально-виховного впливу на особистість у антропософії Рудольфа Штейнера та його послідовників. Автором виділені основні терапевтичні засоби вальдорфської педагогіки та висвітлена їх роль у самовихованні та соціалізації людини.