ВПЛИВ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА СТАН ПРАЦЕЗДАТНОСТІ РАДИКАЛЬНО ОПЕРОВАНИХ ХВОРИХ НА РАК ЛЕГЕНІВ - Шевченко, А.І.; Шевченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття присвячена проблемі медичної реабілітації хворих на рак легенів, прооперованих радикально. Медична реабілітація розглядається як важливий засіб відновлення працездатності. Розглянуті такі методи реабілітації: мінімальний травматизм підчас операції, профілактика розвитку плевральних зрощень, комплекс фізичних вправ і дихальна гімнастика.